On Som?

L’Agrupament Escolta Cavall Bernat està situat al carrer de la Pau s/n, a l’escola de La Salle de Manresa, al barri de la Parada de Manresa.

El barri de la Parada està situat a la perifèria de la ciutat i això suposa tenir fàcil accés amb vehicle motoritzat i a més està ben comunicat. La zona, és sobretot residencial. La majoria d’habitatges són unifamiliars, disposa de petits comerços i algun altre establiment com per exemple bars, alguna perruqueria i també una papereria. També hi ha molts centres educatius, públics i privats concertats. La Salle és un d’aquests centres que es troba a la Parada, i les seves instal·lacions són perfectes per nosaltres.

Cada dissabte a la tarda, els patis de la Salle s’omplen de colles, famílies i escoltes i l’espai és suficientment gran com perquè no ens molestem els uns als altres a l’hora de jugar. Un altre espai molt gran i amb molta natura del qual també estem relativament a prop, és el Parc de l’Agulla de Manresa. Hi tenim uns 15 minuts caminant, i a la primavera/estiu, solem anar-hi bastant a fer el Cau.